No kāpostiem var pagatavot daudzus ēdienus, un tie ir īpaši labi salātos.
Kāpostus var vienkārši sasmalcināt un apziest ar eļļu. Vai arī varat pievienot vēl dažas sastāvdaļas, un iegūsiet ļoti garšīgu ēdienu, ko var papildināt ar jebkuru piedevu.
Saldi, pikanti un nedaudz kraukšķīgi, šie spilgtas krāsas salāti ir oriģināla klasisko kāpostu salātu versija.
Sastāvdaļas:
VIDEO:
1 apelsīns
2 ēdamkarotes kļavu sīrupa (vai šķidra medus)
2 tējkarotes ābolu sidra etiķa
¼ glāzes majonēzes
1 tējkarote sinepju
1 tējkarote sāls
1 zaļais kāposts
1 mazs zaļš ābols
½ sarkanā sīpola, plānās šķēlītēs
½ glāze sasmalcinātu valriekstu
½ glāze žāvētu dzērveņu
¾ glāze rīvētu burkānu
Šķipsniņa malta kanēļa
Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- ”Vajadzētu Latvijā likumu, ka kapos nedrīkst stādīt šos krūmus un puķes”: cilvēki kapos dara dīvainas lietas
- 9 lietas, ko daudzi aizmirst izdarīt pirms pirmajām salnām — pārbaudiet, vai neko neesat palaiduši garām
- Nekad neglabājiet tur sīpolus: tie pārvērtīsies “putriņā”
- Šīm četrām zodiaka zīmēm 11. novembris nesīs īpaši veiksmīgu dienu
- 9 populāras suņu šķirnes, kas neprot palikt vieni paši mājās un slikti panes atšķirtību no saimnieka
- Ņemu glāzi kefīra, mazliet maltās gaļas un pēc neilga laika ceļu galdā lieliskas vakariņas visai ģimenei








