No kāpostiem var pagatavot daudzus ēdienus, un tie ir īpaši labi salātos.
Kāpostus var vienkārši sasmalcināt un apziest ar eļļu. Vai arī varat pievienot vēl dažas sastāvdaļas, un iegūsiet ļoti garšīgu ēdienu, ko var papildināt ar jebkuru piedevu.
Saldi, pikanti un nedaudz kraukšķīgi, šie spilgtas krāsas salāti ir oriģināla klasisko kāpostu salātu versija.
Sastāvdaļas:
1 apelsīns
2 ēdamkarotes kļavu sīrupa (vai šķidra medus)
2 tējkarotes ābolu sidra etiķa
¼ glāzes majonēzes
1 tējkarote sinepju
1 tējkarote sāls
1 zaļais kāposts
1 mazs zaļš ābols
½ sarkanā sīpola, plānās šķēlītēs
½ glāze sasmalcinātu valriekstu
½ glāze žāvētu dzērveņu
¾ glāze rīvētu burkānu
Šķipsniņa malta kanēļa
Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc mājup ceļš vienmēr ir ātrāks nekā turp ceļš; šoferīši ir to pamanījuši, bet ne visi zina iemesluby Sandra Vīgante
- Cilvēka dzimšanas gadā ir “kodēts” skaitlis, kas apzīmē veiksmi: kā to atpazīt un izmantot savā labāby Laura Andersone
- Laikapstākļi strauji pasliktināsies: sinoptiķi stāsta, kam sagatavoties jau šajā nedēļas nogalēby Sandra Vīgante