Viegli un svaigi: kā pagatavot kāpostu salātus ar apelsīnu sulu, āboliem un valriekstiem

No kāpostiem var pagatavot daudzus ēdienus, un tie ir īpaši labi salātos.

Kāpostus var vienkārši sasmalcināt un apziest ar eļļu. Vai arī varat pievienot vēl dažas sastāvdaļas, un iegūsiet ļoti garšīgu ēdienu, ko var papildināt ar jebkuru piedevu.

Saldi, pikanti un nedaudz kraukšķīgi, šie spilgtas krāsas salāti ir oriģināla klasisko kāpostu salātu versija.

Sastāvdaļas:

1 apelsīns

2 ēdamkarotes kļavu sīrupa (vai šķidra medus)

2 tējkarotes ābolu sidra etiķa

¼ glāzes majonēzes

1 tējkarote sinepju

1 tējkarote sāls

1 zaļais kāposts

1 mazs zaļš ābols

½ sarkanā sīpola, plānās šķēlītēs

½ glāze sasmalcinātu valriekstu

½ glāze žāvētu dzērveņu

¾ glāze rīvētu burkānu

Šķipsniņa malta kanēļa

Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment